Σπίτι Βίντεο Λίστα αναπαραγωγής Περίπου εμείς Επίσημος Ιστός
Greek

Chongqing Rexon Oil Purification Co., Ltd.

ποιότητας Καθαριστήρες ελαίου με κενό, εγκαταστάσεις καθαρισμού ελαίου, Μηχανές διήθησης πετρελαίου κατασκευαστής από την Κίνα

ποιοτικός προμηθευτής Κύρια προϊόντα
loading

Μονόστασιο καθαριστικό πετρελαίου μετασχηματιστή κενού από την REXON

July 15, 2024
Ο καθαριστής ελαίου μετασχηματιστή κενού ενός σταδίου της REXON έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική καθαρισμό ελαίων μετασχηματιστή,βελτίωση της διηλεκτρικής αντοχής τους και εξασφάλιση βέλτιστης απόδοσης των ηλεκτρικών εξοπλισμούςΤα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Υψηλής αποδοτικότητας διήθηση: Απομακρύνει την υγρασία, τα αέρια και τις ακαθαρσίες από τα έλαια μετασχηματιστή, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.
Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας πετρελαίου: εξασφαλίζει ότι το πετρέλαιο υποβάλλεται σε επεξεργασία εντός βέλτιστων ορίων θερμοκρασίας για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας καθαρισμού.
Αυτοματοποιημένη λειτουργία: Εφοδιασμένη με αισθητήρες και χειριστήρια για αυτοματοποιημένους κύκλους καθαρισμού, ελαχιστοποιώντας την χειροκίνητη παρέμβαση.
Συμπίεση και φορητότητα: Σχεδιασμένο για εύκολη κινητικότητα και εγκατάσταση, κατάλληλο τόσο για χρήση επί τόπου όσο και στο κατάστημα.
Τμήματα ασφαλείας: Περιλαμβάνει συναγερμούς και μηχανισμούς κλείδωσης για την προστασία από υπερβολική πίεση, υπερθέρμανση και ηλεκτρικά σφάλματα.
Ο καθαριστής ελαίου μετασχηματιστή με κενό ενός σταδίου της REXON είναι η ιδανική επιλογή για τη διατήρηση των ελαίων μετασχηματιστή σε μέγιστη απόδοση, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη μακροζωία των ηλεκτρικών συστημάτων.